„Короната ми зема блиски луѓе и ми го направи бракот катастрфа“, открива Сузана Манчиќ

Водителката Сузана Манчиќ (62) зборуваше за периодот на изолација и коронавирусот, кој со месеци трае и се уште трае. Сузана смета дека вирусот влијаел врз целото човештво и дека го променил секој од нас од корен. Таа призна дека е многу внимателна и дека се плаши од вирусот кој оставил голем траг врз неа, затоа … Continue reading „Короната ми зема блиски луѓе и ми го направи бракот катастрфа“, открива Сузана Манчиќ

Текстот „Короната ми зема блиски луѓе и ми го направи бракот катастрфа“, открива Сузана Манчиќ е превземен од Reporter.mk.