Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ првпат јавно прозборе за раскинувањето на 24 годишната љубовна врска со Петар Грашо. За хрватскиот магазин „Глорија“, Данијела вели дека разделбата била неизбежена и покрај толку години минати заедно. -Не можете да го избегнете моментов кој е неизбежен. Но се она што беше меѓу  нас е убаво минато,  и јас не … Continue reading Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата

Текстот Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата е превземен од Reporter.mk.