Кралот Чарлс по дијагнозата на рак: Најчесто бев во солзи

Британскиот крал Чарлс за време на состанокот со премиерот Риши Сунак рече дека бил трогнат до солзи од пораките за поддршка по неговата дијагноза за …

Кралот Чарлс по дијагнозата на рак: Најчесто бев во солзи Прочитај повеќе »

Текстот Кралот Чарлс по дијагнозата на рак: Најчесто бев во солзи е превземен од Reporter.mk.