Кралската ковачница му оддаде почит на Џорџ Мајкл со колекционерска монета

Починатиот британски пејач и текстописец Џорџ Мајкл беше испочитуван со издавање персонализирана колекционерска монета. Британската кралска ковачница објави дека новата монета, на која пејачот е …

Кралската ковачница му оддаде почит на Џорџ Мајкл со колекционерска монета Прочитај повеќе »

Текстот Кралската ковачница му оддаде почит на Џорџ Мајкл со колекционерска монета е превземен од Reporter.mk.