Крис Рок ќе режира биографски филм за Мартин Лутер Кинг Јуниор

Крис Рок ја презема режисерската палка на претстојниот биографски филм за животот на Мартин Лутер Кинг Јуниор. 58-годишниот комичар и актер е во завршни преговори …

Крис Рок ќе режира биографски филм за Мартин Лутер Кинг Јуниор Прочитај повеќе »

Текстот Крис Рок ќе режира биографски филм за Мартин Лутер Кинг Јуниор е превземен од Reporter.mk.