Криси Тиген со децата на идиличен одмор во Бали

Летниот одмор на Криси Тиген, Џон Леџенд и нивните две мали деца во Бали заврши.

За време на престојот на идиличниот остров, 32-годишниот модел и 39-годишниот пејач постојано споделуваа фотографии и видеа со кои им овозможуваа на фановите да ѕирнат во нивните семејни авантури со ќеркичката Луна и синчето Мајлс. Среќното семејство беше на сафари, хранеше животни, посети ЗОО-градина и парк за птици и помина квалитетно време заедно.

Текстот Криси Тиген со децата на идиличен одмор во Бали е превземен од Reporter.mk.