Кристина Арнаудова ги реновираше домовите на две социјално загрозени семејства: Толку многу емоции во еден ден

Основачот на хуманитарното здружение „Проект среќа“, Кристина Арнаудова, веќе неколку месеци со донации реновира домови на социјално загрозени лица од Македонија, а вчера конечно им ги предаде клучевите од новите домови на две семејства. Таа и нејзиниот тим истовремено ги реновираа становите на семејства од Скопје и од Штип кои претходно живееле во многу лоши услови. Кристина … Continue reading Кристина Арнаудова ги реновираше домовите на две социјално загрозени семејства: Толку многу емоции во еден ден

Текстот Кристина Арнаудова ги реновираше домовите на две социјално загрозени семејства: Толку многу емоции во еден ден е превземен од Reporter.mk.