Кристофер Нолан и неговата сопруга Ема ќе добијат почесни титули витез и дама

Британскиот режисер Кристофер Нолан и неговата сопруга и продуцентка Ема Томас ќе добијат почесни титули витез и дама за нивните заслуги во филмската уметност. Признанието …

Кристофер Нолан и неговата сопруга Ема ќе добијат почесни титули витез и дама Прочитај повеќе »

Текстот Кристофер Нолан и неговата сопруга Ема ќе добијат почесни титули витез и дама е превземен од Reporter.mk.