Кругот не е тркалезен, добредојде во Тирана: Огромни почести за Манчевски во Албанија

Културната и политичка јавност на Албанија го пречека најтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски со огромни почести. Градоначалникот на Тирана, Ерион Велиај, го нарече „мој херој“ во говорот …

Кругот не е тркалезен, добредојде во Тирана: Огромни почести за Манчевски во Албанија Прочитај повеќе »

Текстот Кругот не е тркалезен, добредојде во Тирана: Огромни почести за Манчевски во Албанија е превземен од Reporter.mk.