Квентин Тарантино пред да се пензионира ќе го снима последниот филм во неговата кариера

Квентин Тарантино го подготвува својот последен филм. Филмот ќе биде насловен е „Филмски критичар“  кој ќе биде десетти филм на Тарантино. Филмот би требало Тарантино …

Квентин Тарантино пред да се пензионира ќе го снима последниот филм во неговата кариера Прочитај повеќе »

Текстот Квентин Тарантино пред да се пензионира ќе го снима последниот филм во неговата кариера е превземен од Reporter.mk.