Лани роденденот ти мина со тешка дијагноза и болки, а денес славиш на нозе девојче мое: Ќерката на Јулија една година борец со ракот

Пејачката и водителка Јулија сподели емоции за роденденот на својата ќерка Андријана на која лани токму на истот ден и дијагностицираа рак. По една година борба и хемотерапии, денес Андријана повторно е на нозе за да го прослави родендеот. Годината што измина, вели Јулија, направила најголем пресврт во нивните животи, нешто што не можат ни … Continue reading Лани роденденот ти мина со тешка дијагноза и болки, а денес славиш на нозе девојче мое: Ќерката на Јулија една година борец со ракот

Текстот Лани роденденот ти мина со тешка дијагноза и болки, а денес славиш на нозе девојче мое: Ќерката на Јулија една година борец со ракот е превземен од Reporter.mk.