Лара Иванова и Виктор Апостоловски, најпознати имиња од шестте изведувачи што ќе се натперваруваат за Евросонг

Денеска, на официјалниот фејсбук-профил на Евровизија Македонија беа објавени шестте селектирани песни што ќе влезат во потесниот круг на натпреварот на Националниот избор за песна и претставник на Евровизија 2022, кој ќе се одржи во Торино, Италија. Меѓу нив има многу познати имиња, како Лара Иванова и Виктор Апостоловски. Сите композиции се современи авторски дела, кои … Continue reading Лара Иванова и Виктор Апостоловски, најпознати имиња од шестте изведувачи што ќе се натперваруваат за Евросонг

Текстот Лара Иванова и Виктор Апостоловски, најпознати имиња од шестте изведувачи што ќе се натперваруваат за Евросонг е превземен од Reporter.mk.