Легендарните „Ролинг стоунс“ по 18 години ќе објават нов албум

Легендарниот бенд „Ролинг стоунс“ го најави објавувањето на својот прв албум по 18 години. Последниот албум „A Bigger Bang“ го објавија во 2005 година, а …

Легендарните „Ролинг стоунс“ по 18 години ќе објават нов албум Прочитај повеќе »

Текстот Легендарните „Ролинг стоунс“ по 18 години ќе објават нов албум е превземен од Reporter.mk.