Лејди Гага ги купи костимите на Мајкл Џексон: за ракавица со кристали пејачката платила 100.000 долари

Пејачката Лејди Гага купила 55 костими што ги носел Мајкл Џексон на аукција во Лос Анџелес. „Костимите ќе бидат зачувани во духот на љубовта кон …

Лејди Гага ги купи костимите на Мајкл Џексон: за ракавица со кристали пејачката платила 100.000 долари Прочитај повеќе »

Текстот Лејди Гага ги купи костимите на Мајкл Џексон: за ракавица со кристали пејачката платила 100.000 долари е превземен од Reporter.mk.