Лени Кравиц во Скопје доаѓа со 10 камиони

Еден месец пред одржувањето на големиот концерт во Скопје Лени Кравиц доаѓа со 10 камиони, шест автобуси и тим од 60 луѓе кои се вклучени во оваа турнеја. Од кај нас, пак, се бараат 160 луѓе да бидат подготвени во секое време да работат на поставување на таа продукција. Концертот во Скопје е дел од Raise Vibration турнејата на Лени Кравиц и ќе биде во малата во малата ВИП-арена.

Кравиц е познат како музичар кој кога тргнува на светска турнеја, секогаш со себе носи своја (во тој момент) најнова и најсовремена продукција.

Текстот Лени Кравиц во Скопје доаѓа со 10 камиони е превземен од Reporter.mk.