Леонардо ди Каприо фотографиран на снимање на нов филм, изгледа непрепознатливо

Објавени се првите фотографии од холивудскиот актер Леонардо ди Каприо на снимањето на новиот филм на Пол Томас Андерсон, кој засега е познат само како …

Леонардо ди Каприо фотографиран на снимање на нов филм, изгледа непрепознатливо Прочитај повеќе »

Текстот Леонардо ди Каприо фотографиран на снимање на нов филм, изгледа непрепознатливо е превземен од Reporter.mk.