Лепа Брена била дадилка, Нина Бадриќ продавачка, а Емина Јаховиќ синоптичар: Познатите пред да станат славни

Патот до успехот е трнлив, а за тоа говори и фактот дека многу јавни личности пред да станат познати морале да се занимаваат со разни …

Лепа Брена била дадилка, Нина Бадриќ продавачка, а Емина Јаховиќ синоптичар: Познатите пред да станат славни Прочитај повеќе »

Текстот Лепа Брена била дадилка, Нина Бадриќ продавачка, а Емина Јаховиќ синоптичар: Познатите пред да станат славни е превземен од Reporter.mk.