Лепа Брена носи 50.000 евра само на рака: пејачката фотографирана со луксузен часовник чија цена е цело богатство

Лепа Брена води луксузен живот, кој често го покажува на социјалните мрежи. Покрај убавите патувања и далечните дестинации на кои оди со својата јахта, пејачката …

Лепа Брена носи 50.000 евра само на рака: пејачката фотографирана со луксузен часовник чија цена е цело богатство Прочитај повеќе »

Текстот Лепа Брена носи 50.000 евра само на рака: пејачката фотографирана со луксузен часовник чија цена е цело богатство е превземен од Reporter.mk.