Летни идеи: Мајки и ќерки исто иблечени

„You & Me“ е новата летна колекција на H&M и која е аменета за мајки и ќерки. Лесната облека е идеална за претстојните сончеви денови. Андреа Диакону е главното лице од едиторијалот.

Текстот Летни идеи: Мајки и ќерки исто иблечени е превземен од Reporter.mk.