Личните предмети на Елтон Џон се продадени за околу 8 милиони долари на аукција

Скоро 100.000 долари за сребрените чизми со монограм на Елтон Џон и околу 2 милиони долари за триптихот на уличниот уметник Бенкси од неговата колекција: …

Личните предмети на Елтон Џон се продадени за околу 8 милиони долари на аукција Прочитај повеќе »

Текстот Личните предмети на Елтон Џон се продадени за околу 8 милиони долари на аукција е превземен од Reporter.mk.