Лив Тајлер го победи Ковид-19, вели искуството било емоционално

Лив Тајлер (43) е најновата ѕвезда со позитивен тест за Ковид-19, споредувајќи го влијанието на вирусот со „локомотива“. Актерката и ќерка на рокерот во Аеросмит, Стивен Тајлер, ја сподели веста на Инстаграм заедно со фотографија на која е со маска и со две од нејзините три деца. „Повторно обединети со моите најсакани. Какви само две … Continue reading Лив Тајлер го победи Ковид-19, вели искуството било емоционално

Текстот Лив Тајлер го победи Ковид-19, вели искуството било емоционално е превземен од Reporter.mk.