Лнда Евангелиста се бори со рак на дојката: Малку луѓе знаеја, оти не сакав медиумите да ми спијат пред врата

Супермоделот од 90-тите Лнда Евангелиста која се врати на голема врата на модната сцена со насловната на  „Вог“ откри дека во последните пет години двапати …

Лнда Евангелиста се бори со рак на дојката: Малку луѓе знаеја, оти не сакав медиумите да ми спијат пред врата Прочитај повеќе »

Текстот Лнда Евангелиста се бори со рак на дојката: Малку луѓе знаеја, оти не сакав медиумите да ми спијат пред врата е превземен од Reporter.mk.