Луд, полуд и НАЈЛУД: Некои луѓе се навистина бестрашни … идиоти / ВИДЕО

Видеото е снимено на автопатот во Њујорк и ни донесува некого кој вози во спротивна насока

The post Луд, полуд и НАЈЛУД: Некои луѓе се навистина бестрашни … идиоти / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.