Луѓето ме сакаат, а од мојата девојка Марина имам најголема поддршка: Горан Алачки, кандидат за градоначалник на Берово

Познатиот хармоникаш Горан Алачки ја прифати кандидатурата за градоначалник на Берово од партијата Интегра. Со ова и тој влезе во листата на јавни личности во трката за градоначалници на претстојните локални избори. Во разговор за „Репортер“, Алачки ни рече дека се надева на победа во Берово оти сака овој град да го направи светски туристички … Continue reading Луѓето ме сакаат, а од мојата девојка Марина имам најголема поддршка: Горан Алачки, кандидат за градоначалник на Берово

Текстот Луѓето ме сакаат, а од мојата девојка Марина имам најголема поддршка: Горан Алачки, кандидат за градоначалник на Берово е превземен од Reporter.mk.