Маја Глигоровска за посетата на Острог: Тука ја смирувам душата кога ми е најтешко

Поранешната манекенка Маја Глигоровска, сега наставник во одделенска настава во основното училиште „Браќа Миладиновци“, неодамна беше во манастирот „Свети Василије Острошки“ во Црна Гора. Не …

Маја Глигоровска за посетата на Острог: Тука ја смирувам душата кога ми е најтешко Прочитај повеќе »

Текстот Маја Глигоровска за посетата на Острог: Тука ја смирувам душата кога ми е најтешко е превземен од Reporter.mk.