Маја Хоук повторно ќе снима со татко си, глумецот е обвинет за непотизам

Откако снимаше со мајка си Ума Турман, Маја Хоук сега повторно ќе соработува со нејзиниот татко Итан Хок, Двајцата ќе го снимаат новиот филм „Дива …

Маја Хоук повторно ќе снима со татко си, глумецот е обвинет за непотизам Прочитај повеќе »

Текстот Маја Хоук повторно ќе снима со татко си, глумецот е обвинет за непотизам е превземен од Reporter.mk.