Мајка ми од мене создаде чудовиште, ми требаше време да ѝ простам: Дру Баримор за деновите минати во ментална болница

На само 13-годишна возраст Дру Баримор беше затворена во ментална институција каде што помина 18 месеци . Сега 46-годишната актерка реши да го посети местото, како дел од нејзиното шоу The Drew Barrymore Show. На инсертот од посетата се гледа како Дру излегува од автомобилот покрај оградата на установата, а речиси веднаш почнува да плаче … Continue reading Мајка ми од мене создаде чудовиште, ми требаше време да ѝ простам: Дру Баримор за деновите минати во ментална болница

Текстот Мајка ми од мене создаде чудовиште, ми требаше време да ѝ простам: Дру Баримор за деновите минати во ментална болница е превземен од Reporter.mk.