Мајката на милијардерот Ричард Бренсон почина од корона

Мајката на Ричард Бренсон, Ив, почина од коронавирус. Милијардерот ја потврди веста и објасни како таа се борела со тешката болест. „Мајка ми силно се бореше против вирсуот, но ја потроши целата енергија на крајот. Таа имаше возбудлив живот. Играше на сцената Вест Енд, во Втората светска војна служеше во Кралската морнарица, а по војната … Continue reading Мајката на милијардерот Ричард Бренсон почина од корона

Текстот Мајката на милијардерот Ричард Бренсон почина од корона е превземен од Reporter.mk.