Мајкл Џексон сексуално се изживувал врз момчиња, oбновени се обвиненијата против мртвиот пејач

Апелациониот суд во Калифорнија ги обнови тужбите на Вејд Робсон и Џејмс Сафечак против Мајкл Џексон, за кои тврдат дека сексуално ги злоставувал со години …

Мајкл Џексон сексуално се изживувал врз момчиња, oбновени се обвиненијата против мртвиот пејач Прочитај повеќе »

Текстот Мајкл Џексон сексуално се изживувал врз момчиња, oбновени се обвиненијата против мртвиот пејач е превземен од Reporter.mk.