Македонската режсерка, Дина Дума, доби 350.000 евра за „Скејтбордингот не е за девојчиња“

Паневропскиот филмски фонд „Еуримаж“ на 170-та сесија, која штотуку заврши и е последна оваа година, го поддржа филмскиот проект на режисерката Дина Дума „Скејтбордингот не …

Македонската режсерка, Дина Дума, доби 350.000 евра за „Скејтбордингот не е за девојчиња“ Прочитај повеќе »

Текстот Македонската режсерка, Дина Дума, доби 350.000 евра за „Скејтбордингот не е за девојчиња“ е превземен од Reporter.mk.