Македонски филмови во фокус на најпрестижниот фестивал на Балтикот

На престижниот меѓународен филмски фестивал “Tallinn Black Nights Film Festival” во Талин, Естонија, кој е и најпознат и најголем филмски фестивал на Балтикот, се одвива …

Македонски филмови во фокус на најпрестижниот фестивал на Балтикот Прочитај повеќе »

Текстот Македонски филмови во фокус на најпрестижниот фестивал на Балтикот е превземен од Reporter.mk.