Македонските поп-ѕвезди на бесплатен концерт на 30 ноември, бесплатен чај за оние што ќе останат без влезници

Македонските поп-ѕвезди на 30 ноември ќе пеат на концерт за кој влезниците ќе бидат бесплатни. Александар Митевски, Андријана Јаневска, Арбен Шакири, Верица Пандиловска, Искра Трпева, …

Македонските поп-ѕвезди на бесплатен концерт на 30 ноември, бесплатен чај за оние што ќе останат без влезници Прочитај повеќе »

Текстот Македонските поп-ѕвезди на бесплатен концерт на 30 ноември, бесплатен чај за оние што ќе останат без влезници е превземен од Reporter.mk.