Мараја Кери напиша книга за деца инспирирана од Божик

Светската ѕвезда Мараја Кери ќе ја издаде својата прва детска книга, „Божикната принцеза“. Таа за да ја напише книгата се инспирирала од себе и своето детство, а главниот лик е малата Мараја. Пејачката, која честопати ја нарекуваат и Кралица на Божик поради нејзиниот хит „Сè што сакам за Божик си ти“, откри дека книгата ќе излезе … Continue reading Мараја Кери напиша книга за деца инспирирана од Божик

Текстот Мараја Кери напиша книга за деца инспирирана од Божик е превземен од Reporter.mk.