Маргот Роби фотографирана за прв пат по веста за бременоста

Маргот Роби и нејзиниот сопруг Том Акерли беа фатени во Њујорк по веста за бременоста. Ѕвездата и продуцентот на Барби беа опкружени со папараци откако …

Маргот Роби фотографирана за прв пат по веста за бременоста Прочитај повеќе »

Текстот Маргот Роби фотографирана за прв пат по веста за бременоста е превземен од Reporter.mk.