Марија Шерифовиќ ќе тужи за нарушен углед

Адвокатот на Марија Шерифовиќ, Радослав Маринковиќ, побарал демант од порталот „24 часа.хр“, за текстот со наслов „Вака Шерифовиќ зборува за неверството: Ако имаш храброст да изневеруваш, треба да имаш и да признаеш“, кој бил објавен во сабота на 20 ноември. Таа ја демантирала изјавата и наводите во текстот, кои како што тврди порталот биле поткрепени … Continue reading Марија Шерифовиќ ќе тужи за нарушен углед

Текстот Марија Шерифовиќ ќе тужи за нарушен углед е превземен од Reporter.mk.