Марина Туцаковиќ сака да се легализира проституцијата

Марина Туцаковиќ, познатиот текстописец, во интервју за „Информер хит“ зборуваше за проституцијата како најголема табу тема во Србија, но и за сексуалното воспитување на децата. Таа вели дека проституцијата е професија и дека ќе ја поддржи нејзината легализација. „Тоа е работа како и секоја друга, откако постои светот и векот. Во многу европски земји таквиот … Continue reading Марина Туцаковиќ сака да се легализира проституцијата

Текстот Марина Туцаковиќ сака да се легализира проституцијата е превземен од Reporter.mk.