Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Музичарот Марк Хопус, басист и пејач на бендот „Блинк 182“, преку социјалните мрежи откри дека го победил ракот во четвртиот стадиум. Тој вели дека и една година по последниот преглед, резултатите се добри и ракот не се вратил. „Денеска сум многу благодарен. Cкенот е чист и немам рак. Благодарен сум за секој ден и затоа … Continue reading Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум

Текстот Марк Хопус од „Блинк 182“ го победи ракот во четвртиот стадиум е превземен од Reporter.mk.