Марко Пејчиновски доби стипендија од државата од 200.000 денари

Марко Пејчиновски денеска доби стипендија од државата во износ од 200.000 денари.  Стипендијата му ја врачи премиерот Димитар Ковачевски кој му честиташе за сите досегашни спортски успеси. Средствата беа обезбедени од Националната федерација „Спорт за сите“. За потсетување, Пејчиновски летово исплива дури 64 километри во Охридското езеро. За „Репортер“ ни рече дека од старт знаел дека … Continue reading Марко Пејчиновски доби стипендија од државата од 200.000 денари

Текстот Марко Пејчиновски доби стипендија од државата од 200.000 денари е превземен од Reporter.mk.