Ме силуваше газда на локал во Македонија, открива ќерката на српскиот текстописец Мики Јовичиќ

Мики Јовичиќ беше текстописец на скоро две илјади песни, од кои најмалку двесте хитови, а само за Шабан Шаулиќ напиша триесетина. Но, ретко кој ја …

Ме силуваше газда на локал во Македонија, открива ќерката на српскиот текстописец Мики Јовичиќ Прочитај повеќе »

Текстот Ме силуваше газда на локал во Македонија, открива ќерката на српскиот текстописец Мики Јовичиќ е превземен од Reporter.mk.