Ме врати со автомобил и ми рече „а бе ти имаш ли намера да ме гушнеш некогаш“ – Игор и Илина една година во љубов

Актерот Игор Џамбазов и алпинистката Илина  Арсова прославија една година од љубовната врска. За тоа како почнала љубовата, Џамбазов  вели: „Лани, на овој ден, по две недели дружење и запознавање, ме врати со автомобил до Сретеново, ја изгаси машината, се заврте кон мене и ми кажа: „А бе ти имаш ли намера да ме гушнеш … Continue reading Ме врати со автомобил и ми рече „а бе ти имаш ли намера да ме гушнеш некогаш“ – Игор и Илина една година во љубов

Текстот Ме врати со автомобил и ми рече „а бе ти имаш ли намера да ме гушнеш некогаш“ – Игор и Илина една година во љубов е превземен од Reporter.mk.