Меган ги спореди зависниците од социјалните мрежи, со наркомани

Глумицата Меган Маркл во едно од своите последни интервјуа, им порача на луѓето кои ги користат социјалните медиуми, дека се идентично зависни од луѓето кои се навлечени на наркотици. Ваквата изјава таа ја дала иако со години и таа беше корисник на „Инстаграм“. „Луѓето кои се зависни од дрога ги нарекуваме корисници, како и луѓето … Continue reading Меган ги спореди зависниците од социјалните мрежи, со наркомани

Текстот Меган ги спореди зависниците од социјалните мрежи, со наркомани е превземен од Reporter.mk.