Метју Пери одликуван постхумно

Американското здружението на филмските актери (SAG) ја исправи неправдата и постхумно му оддаде чест на Метју Пери. Во саботата во Лос Анџелес постхумно беше одликуван …

Метју Пери одликуван постхумно Прочитај повеќе »

Текстот Метју Пери одликуван постхумно е превземен од Reporter.mk.