Ми рекоа сакаат убави жени во политиката, па малку да ги освежам: Манекeнката Билјана Јаневска на советничка листа на ЛДП и ДОМ

Манекенката и модел Билјана Јаневска е на листа на советници за општина Карпош, предложена од коалицијата ЛДП и ДОМ.  Таа неодамна ја понесе титулата и прва придружничка за Мис Модел Туризам во светот. На прашењето како првата прдружничка на Мис Туризам се најде на советничката листа таа за Репортер вели:  „Сосема случајно дојде до сето … Continue reading Ми рекоа сакаат убави жени во политиката, па малку да ги освежам: Манекeнката Билјана Јаневска на советничка листа на ЛДП и ДОМ

Текстот Ми рекоа сакаат убави жени во политиката, па малку да ги освежам: Манекeнката Билјана Јаневска на советничка листа на ЛДП и ДОМ е превземен од Reporter.mk.