„Ми треба оваа маска“: Брендот на Хајли Бибер објави необичен производ

Козметичкиот брендот „Rhode“, основан од Хајли Бибер, има нов производ. Станува збор за футрола за мобилен телефон која служи и како држач за балсам за …

„Ми треба оваа маска“: Брендот на Хајли Бибер објави необичен производ Прочитај повеќе »

Текстот „Ми треба оваа маска“: Брендот на Хајли Бибер објави необичен производ е превземен од Reporter.mk.