Мице Јанкуловски со самостојна изложба во реномираната галерија „Галатека“ во Букурешт

Утре, 14 ноември 2023 во 19 часот ќе се отвори самостојната изложба на Мице Јанкуловски „Над црното“ во реномираната галерија „Галатека“ во Букурешт, Романија. Куратори …

Мице Јанкуловски со самостојна изложба во реномираната галерија „Галатека“ во Букурешт Прочитај повеќе »

Текстот Мице Јанкуловски со самостојна изложба во реномираната галерија „Галатека“ во Букурешт е превземен од Reporter.mk.