Мик Џегер дел од богатствот нема да им го остави на своите деца: Сакам да направам нешто добро за светот

Фронтменот на групата „Ролинг Стоунс“, познатиот пејач Мик Џегер, можеби нема да остави дел од своето наследство на своите деца. Станува збор за пари од …

Мик Џегер дел од богатствот нема да им го остави на своите деца: Сакам да направам нешто добро за светот Прочитај повеќе »

Текстот Мик Џегер дел од богатствот нема да им го остави на своите деца: Сакам да направам нешто добро за светот е превземен од Reporter.mk.