Мик Џегер каталогот на „Ролинг Стоунс“ од 500 милиони долари не сака да им го остави на децата

„Не можете секогаш да го добиете она што го сакате“ (You Can’t Always Get What You Want), гласи насловот на една песна на „Ролинг стоунс“, …

Мик Џегер каталогот на „Ролинг Стоунс“ од 500 милиони долари не сака да им го остави на децата Прочитај повеќе »

Текстот Мик Џегер каталогот на „Ролинг Стоунс“ од 500 милиони долари не сака да им го остави на децата е превземен од Reporter.mk.