Mила Кунис и Ештон Качер го подржаа актерот Дени Мастерсон осуден за силување на две жени

Актерите Mила Кунис и Ештон Качер испратија писмо со поддршка до нивниот колега Дени Мастерсон, пред изрекувањето на неговата пресуда. Мастерсон беше обвинет за силување …

Mила Кунис и Ештон Качер го подржаа актерот Дени Мастерсон осуден за силување на две жени Прочитај повеќе »

Текстот Mила Кунис и Ештон Качер го подржаа актерот Дени Мастерсон осуден за силување на две жени е превземен од Reporter.mk.