Милчо Манчевски: „Кајмак“ е филм за неконвенционалните еротски врски и вечната потрага по љубов

Режисерот Милчо Манчевски беше во Сараево на промоција на својот филм “Кајмак’.  Тој вели дека негов следен филм ќе биде „Збогум Копакабана“,a  дека актуелниот „Кајмак“ …

Милчо Манчевски: „Кајмак“ е филм за неконвенционалните еротски врски и вечната потрага по љубов Прочитај повеќе »

Текстот Милчо Манчевски: „Кајмак“ е филм за неконвенционалните еротски врски и вечната потрага по љубов е превземен од Reporter.mk.