Милена Дравиќ и Драган Николиќ се венчаа додека снимаа филм: Љубов од четири ипол децении

За Милена Дравиќ и Драган Николиќ, се велело дека се најубавиот актерски пар во поранешна Југолславија. Во тоа време кога се сретнле , таа веќе …

Милена Дравиќ и Драган Николиќ се венчаа додека снимаа филм: Љубов од четири ипол децении Прочитај повеќе »

Текстот Милена Дравиќ и Драган Николиќ се венчаа додека снимаа филм: Љубов од четири ипол децении е превземен од Reporter.mk.